Здравейте колеги, искам да помоля да ми дадете съвет, относно избора на Alfa romeo 156 sportwagon. Определено комби-то ми е нужно, защото от година имам две дечица и няма място за багажа на всички. Та искам да ме посъветвате, дали да си взема 1.9JTG и да си го карам на дизел, въпреки цената или да се спра на 1.8 TS и да монтирам газ. На година изминавам около 10хил км. Чакам вашият съвет за да знам какво да си поръчвам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет?? каква кола да си зема???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Така е по-скоро е нарочено за комбина BMW 3 комбитата са същите. Ако ти трябва за яко товарене с всевъзможни неща не е това колата. Идеята на тая кола е да кажеш на жената: това е семейна кола, комби ще ни върши работа за това я взимам
а причината е ясно че е друга
Имам Мондео комби и отзад съм товарил с мотокар европалет със стока
е те това е магаре
Комбита не харесвам защото задните гуми са в колата, оттам и шума, миризмите от баг. са в колата и т.н. Не напразно 166 комби няма
Нито Мерцедес S, нито BMW 7 и т.н. Къв роман написах . .
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeoВземи си дизел. И още нещо - с цел мазен дизайн, практичността на комби варианта е сведена до декоративни измерения. В седан версията има повече място за багаж, отколкото в "спортния вагон"
освен това на комбито може да се бутнат седалките и да сложиш нещо да прекараш а на седана не.
По въпроса с горивото моето 1.8(което не е комби)според баща ми гори 9 газ (надълго с изключен дебитомер) значи и до 7-8 може да падне, но на градско го засичам и според мен гори 11-12Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkarПървоначално публикувано от DanewRomeoВземи си дизел. И още нещо - с цел мазен дизайн, практичността на комби варианта е сведена до декоративни измерения. В седан версията има повече място за багаж, отколкото в "спортния вагон"
освен това на комбито може да се бутнат седалките и да сложиш нещо да прекараш а на седана не.
По въпроса с горивото моето 1.8(което не е комби)според баща ми гори 9 газ (надълго с изключен дебитомер) значи и до 7-8 може да падне, но на градско го засичам и според мен гори 11-12Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
Comment