Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет?? каква кола да си зема???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте съвет?? каква кола да си зема???

Здравейте колеги, искам да помоля да ми дадете съвет, относно избора на Alfa romeo 156 sportwagon. Определено комби-то ми е нужно, защото от година имам две дечица и няма място за багажа на всички. Та искам да ме посъветвате, дали да си взема 1.9JTG и да си го карам на дизел, въпреки цената или да се спра на 1.8 TS и да монтирам газ. На година изминавам около 10хил км. Чакам вашият съвет за да знам какво да си поръчвам

Вземи си дизел. И още нещо - с цел мазен дизайн, практичността на комби варианта е сведена до декоративни измерения. В седан версията има повече място за багаж, отколкото в "спортния вагон"
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Така е по-скоро е нарочено за комби на BMW 3 комбитата са същите. Ако ти трябва за яко товарене с всевъзможни неща не е това колата. Идеята на тая кола е да кажеш на жената: това е семейна кола, комби ще ни върши работа за това я взимам а причината е ясно че е друга Имам Мондео комби и отзад съм товарил с мотокар европалет със стока е те това е магаре Комбита не харесвам защото задните гуми са в колата, оттам и шума, миризмите от баг. са в колата и т.н. Не напразно 166 комби няма Нито Мерцедес S, нито BMW 7 и т.н. Къв роман написах . .
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
        Вземи си дизел. И още нещо - с цел мазен дизайн, практичността на комби варианта е сведена до декоративни измерения. В седан версията има повече място за багаж, отколкото в "спортния вагон"
        в комбито има повече място въпрек и че багажника му е по малък, по простата причина че багажника се мери до кората

освен това на комбито може да се бутнат седалките и да сложиш нещо да прекараш а на седана не.

По въпроса с горивото моето 1.8(което не е комби)според баща ми гори 9 газ (надълго с изключен дебитомер) значи и до 7-8 може да падне, но на градско го засичам и според мен гори 11-12
        Honda CB 500
        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
          Първоначално публикувано от DanewRomeo
          в комбито има повече място въпрек и че багажника му е по малък, по простата причина че багажника се мери до кората

освен това на комбито може да се бутнат седалките и да сложиш нещо да прекараш а на седана не.

По въпроса с горивото моето 1.8(което не е комби)според баща ми гори 9 газ (надълго с изключен дебитомер) значи и до 7-8 може да падне, но на градско го засичам и според мен гори 11-12
          Не споря, брат, ама гледай, човека е с две малки деца. Какво да бута? Да взима 166-ца и пей сърце

Comment

Благодаря че обсъждате проблема ми, аз наистина нямам какво толкова да товаря. Къщата вече я построих имам и едно 405 комби и на седаните цените са по-приемливи. Остава въпроса за дизел или бензин, скъпо ли е да се сложи газ на 1,8 TS?

Comment

Около 1400 кинта качествен газов инжекцион - Тартарини или Ловато. Поне такива сложиха наши колеги от Пловдив и са много доволни - 13 лева на 100 километра градско звучи добре, нали?

Comment

добре бе
                имам 2193129478432 теми каква кола да си зема

според мен най-добре червена
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                X